Banden

 

Hoogkamer Rijwielhandel werkt met Schwalbe, Continental en CST banden om voor u het fietsen een veilig, plezierig en sportief gevoel te geven.

 

Schwalbe

Fietsbanden van het merk Schwalbe zijn op vele continenten en in veel landen verkrijgbaar. Van Amerika tot Zuid-Afrika en van Japan tot Australië. In Europa zijn we marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: we zijn echte “bandenfanatici”! Volledig gespecialiseerd op het gebied van fietsbanden en sinds enige jaren ook op het gebied van rolstoelbanden.

Ten tweede: onze banden zijn niet overal te koop maar uitsluitend bij de gespecialiseerde fietsvakhandel! Specialistisch advies en een goede service zijn voor onze producten van wezenlijk belang. En wij weten als geen ander dat alleen de vakhandel aan deze twee normen kan voldoen.

Schwalbe is het merk. Bohle is de onderneming.
Sinds de oprichting in 1922 eigendom van de familie Bohle, momenteel is de leiding in handen van de derde generatie.

https://www.schwalbe.com/nl/start

 

Continental

Continental ontwikkelt en produceert al heel lang fietsbanden. De opgedane ervaring is terug te zien in het fietsbanden assortiment van Continental.
Voor alle soorten gebruik van fietsen, van tourfiets tot mountainbike, maakt Continental de ideale band.
Continental fietsbanden zijn veilig, comfortabel en stil.

https://www.continental-tires.nl/fietsbanden

 

CST

CST merkbanden worden op de markt aangeboden door Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Met meer dan 20,000 man personeel is Cheng Shin Tire de grootste fietsbandenproducent ter wereld. 

https://www.csttires.com/nl/tires/bike/


 

 


TerugDeel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving