ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering

Doorlopende fietsverzekering met track & trace


ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering


Doorlopende fietsverzekering met track & trace

Je wilt altijd op je fiets kunnen rekenen. Wordt je fiets gestolen? Dan wil je je fiets zo snel mogelijk terug of een nieuwe fiets. Kies daarom voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Een slimme fietsverzekering met track&trace-systeem. Hiermee vinden wij jouw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug. Da’s dus goed voor mekaar.

Lees op de ANWB website meer informatie over de Fiets verzekering.

https://www.anwb.nl/verzekeringen/fietsverzekering/blijven-fietsen

Kijk voor meer tips, https://youtu.be/RWyHhzL9Em8


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

AD Fietstest 2020

Het Fietstest panel van het AD (Algemeen Dagblad) test jaarlijkse Gazelle e-bikes in hun fietstesten. Zo worden de best geteste e-bikes gekozen. Bekijk hieronder de deelnemers van Gazelle aan deze fietstest en de best geteste elektrische fietsen.

CORONA-UPDATE

CORONA-UPDATE Maatregelen Hoogkamer Rijwielhandel Zowel de werkplaats als de showroom van Hoogkamer Rijwielhandel zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Hoogkamer Rijwielhandel heeft de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw fiets alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygine. Na elk contact met uw fiets wassen zij hun handen. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Contactgegevens

Routebeschrijving