CORTINA E-U4 TRANSPORT

De Cortina E-U4 Transport N7 is een stijlvolle e-bike, doordat je bijna niet kunt zien dat de fiets elektrisch is. Daarnaast is de fiets voorzien van een frisse uitstraling. Hierdoor is deze stevige transportfiets met elektrische ondersteuning geschikt voor jong en oud. Zo kan iedereen met minimale inspanning toch lekker vlot fietsen!


CORTINA E-U4 TRANSPORT


Belangrijkste kenmerk

  • Voorzien van gesloten kettingkast
  • 7 Shimano versnellingen
  • Stevige voordrager en bagagedrager
  • Rollerbrakes
  • E-bike met de uitstraling van een 'normale' fiets
  • Met ART gekeurd ringslot
  • Accu upgraden

De dagelijkse ritjes naar de (sport)school of het werk zijn ineens veel leuker. Vanaf het zadel van de Cortina E-U4 Transport N7 is het puur genieten. Ook zonder de ondersteuning kun je gewoon fijn fietsen op de E-U4 Transport. Met de accu- en laderkeuze kun je de fiets afstemmen op je gewenste gebruikt. Simpel en handig!


In de Cortina-collectie vind je verschillende e-bikes met het Cortina Ecomo-systeem. Deze fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor die direct bij het wegrijden ondersteuning geeft. De modellen met het Cortina Ecomo 36 volt-systeem hebben de mogelijkheid om in te stellen hoe snel de onder steuning moet beginnen. Fan van denim? Dan is dit de perfecte transport e-bike voor jou! Met een robuuste canvas kettingkast, leren tag op de zadelbuis, een denim reliëf op het zadel en speciaal ontwikkelde Cortina banden die mooi afsteken bij de donkere denim look van de fiets! Los van de mooie looks is deze fiets uiteraard ook voorzien van alle functionele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

CORONA-UPDATE

CORONA-UPDATE Maatregelen Hoogkamer Rijwielhandel Zowel de werkplaats als de showroom van Hoogkamer Rijwielhandel zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Hoogkamer Rijwielhandel heeft de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw fiets alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygine. Na elk contact met uw fiets wassen zij hun handen. Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Contactgegevens

Routebeschrijving